Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2010 10:20 - Национален център за безплатно обучение открива КИА
Автор: ceabul Категория: Новини   
Прочетен: 2486 Коментари: 0 Гласове:
0



         image


           От новата учебна година в Колежа по икономика и администрация в Пловдив ще отвори врати Национален център за безплатно обучение. Благодарение на него и на уникалната нова сграда в колежа ще могат да се обучават 100 деца в неравностойно положение от цялата страна.

Икономическият колеж предлага и специална отстъпка от 33 % от семестриалните такси за социално слаби студенти или такива в неравностойно положение. Така всеки нов студент от тези категории ще плаща само 500 лева за семестър. Бонус получават и онези от кандидатстудентите, които издържат предварителения изпит с оценка много добър (5) както и студенти, които имат отлична диплома или оценка от матурите. Всички те ще плащат със 100 лева по-ниска такса.

Приемът в Колежа става чрез полагане на писмен конкурсен изпит. Висшето училище приема студенти и с оценка от матура и тестове, издържани изпити в други вузове по езикова култура, български език и литература, математика, география, история и икономика. Обучението е изцяло съобразено със Закона за висшето образование и европейските образователни структури. Формите на обучение са редовна, задочна и дистанционна и са с продължителност 3 години (6 семестъра).

Учебно-материалната база на висшето училище на бул. „Кукленско шосе” 13, чиято разгъната застроена площ надхвърля 8 хил. кв. м,  дава възможност на бъдещите висшисти да се обучават по всички европейски стандарти в специалностите „Бизнес администрация”, „Счетоводство и контрол”, „Финанси”, „Туризъм”,  „Маркетинг (реклама и PR)”, „Мениджмънт на обществения ред”. Новите 4 учебни корпуса на Колежа разполагат с модерни аудитории и семинарни зали, оборудвани с най-съвременни информационни и иновационни техники, компютърни и лингвистични кабинети, както и с функционални IT и интернет зали.

Икономическият колеж има и Кариерен център, който позволява висока степен на реализация на кадрите, завършващи висшето училище.

image





Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ceabul
Категория: Новини
Прочетен: 77362
Постинги: 17
Коментари: 1
Гласове: 8
Архив