Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2010 09:38 - Качествено образование в уникална учебна база предлага Колежът по икономика и администрация
Автор: ceabul Категория: Новини   
Прочетен: 4679 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 30.06.2010 09:40


       Високо качество на образование в уникална учебна база предоставя  на бъдещите студенти Колежът по икономика и администрация в Пловдив.


image

        
       От новата учебна година висшето училище ще приема своите студенти в новата свръхмодерна сграда на бул. „Кукленско шосе” 13. Базата, чиято разгъната застроена площ надхвърля 8 хил. кв. м,  дава възможност на бъдещите висшисти да се обучават по всички европейски стандарти в специалностите „Бизнес администрация”, „Счетоводство и контрол”, „Финанси”, „Туризъм”,  „Маркетинг (реклама и PR)”, „Опазване на обществения ред” и „Фирмена сигурност”.
        
           Новите 4 учебни корпуса на Колежа разполагат с модерни аудитории и семинарни зали, оборудвани с най-съвременни информационни и иновационни техники, компютърни и лингвистични кабинети, както и с функционални IT и интернет зали.

image


         Приемът в Икономически колеж - Пловдив става чрез полагане на писмен конкурсен изпит. Висшето училище приема студенти и с оценка от матура и тестове, издържани изпити в други вузове по езикова култура, български език и литература, математика, география, история и икономика. Обучението е изцяло съобразено със Закона за висшето образование и европейските образователни структури. Формите на обучение са редовна, задочна и дистанционна и са с продължителност 3 години (6 семестъра).


image


   От висшето учебно заведение уточняват, че социално слаби студенти или в неравностойно положение ще  плащат специална семестриална такса с 33 % отстъпка от нормалната такса. Бонус получават и онези, които издържат предварителния кандидатстудентски  изпит с оценка много добър (5), както и студентите, които имат отлична диплома или оценка от матурите - те ще плащат със 100 лева по-ниски такси.  

     Колежът по икономика и администрация в Пловдив е известен и със своята социална програма, която е внедрена тук за първи път у нас. Тя ще бъде още повече  разширена през следващата учебна година. С помощта на нея и благодарение на уникалната материална база в престижното учебно заведение се обучават напълно безплатно ученици от домове за сираци и деца на загинали служители от структурите на МВР. От следващата учебна година започва да функционира и Национален център за безплатно обучение, изцяло за сметка на Колежа, на 100 деца в неравностойно положение от домове от цялата страна.
 

image

  
      Икономическият колеж има успешно функциониращ и много ефективен Кариерен център, който позволява висока степен на реализация на кадрите, завършващи висшето учебно заведение. Голяма част от бившите студенти на КИА - Пловдив работят като специалисти в едни от най-големите предприятия, банки и фирми в региона.  

             Колежът е първото висше училище в Пловдивски регион, което притежава сертификат за качество EN ISO 9001:2000.

 

За контакти и записване:

гр. Пловдив, Кукленско шосе 13,
тел. 032/260 974, 622 522,
e-mail:ceabul@yahoo.co.uk,
www.ceabul.net

 





Гласувай:
0



1. stone - Ще правите конкуренция
30.06.2010 10:10
На Пернишкия, който мисля го откриват догодина.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ceabul
Категория: Новини
Прочетен: 77374
Постинги: 17
Коментари: 1
Гласове: 8
Архив